Plantenkleuring

Wat is plantenkleuring?

Plantenkleuring is een kleuring die bestaat uit gemalen plantendelen die worden aan gemaakt met water. 100% Natuurlijk. Het is de enige manier om het haar 100% natuurlijk te kleuren. Het is als een masker voor haar en hoofdhuid. En werkt haar en hoofdhuid verbeterend. Mensen die last hebben van bijvoorbeeld haaruitval, eczeem of psoriasis kunnen baad hebben bij een plantenkleuring.

 Voor wie is plantenkleuring bedoeld?

Plantenkleuring is bedoeld voor als je het haar niet meer met synthetische verf wil verven. Of allergisch bent voor synthetische verf. Plantenkleuring kan ook tijdens de zwangerschap. En voor als je de kwaliteit van je haar van je haar en hoofdhuid wil verbeteren

Voordelen van Plantenkleuring                

  • haar en hoofdhuid verbeterend
  • het verminderd hoofdhuidproblemen
  • het geeft geen scherpe uitgroei
  • het kan grijze haren dekken
  • maakt het haar voller
  • beter voor het milieu

 

Wat kan je met plantenkleuring?

Met een plantenkleuring kan je je haar donkerder kleuren of van kleur toon veranderen op dezelfde kleurhoogte. . Het haar kan in bruin tinten en rood tinten worden gekleurd.

Grijs haar kun je dekkend verven, ook kun je blonde haar kleuren oplichten.

Wat kan je niet met plantenkleuring?

Met plantenkleuring kan het haar niet lichter worden gekleurd.

 

Van chemische haarverf naar plantenkleuring

Stap 1. Detox

Zonder detox blij de eerste kleuring blijft de kleur niet goed zitten. Eerst moeten alle resten synthetische stoffen uit het haar. Dit word gedaan met een klei behandeling.

Stap 2. herstellen

De hoofdhuid en het haar heeft even tijd nodig om te herstellen van eventuele chemische stoffen. Een plantenkleuring is als een natuurlijk masker. Hierdoor word elke keer dat het haar gekleurd word de kleur mooier en glanzender.

 

Stap 3. Natuurlijk kleuringsproces

En plantenkleuring is een natuurlijk kleuringsproces. Dit betekend dat de kleur in het begin tijd nodig heeft om goed aan het haar te hechten.

Wil jij advies over of jij met plantenkleuring wilt gaan kleuren? Neem dan contact met mij op!